Priser
WHATUPDOG fotografering af hunde og deres ejere

- for hunde og deres ejere

PRISER

Velkommen til WHATUPDOG fotografering. Her handler det hele om hund. Nedenunder kan du se priser, bestille gavekort og se hvad print koster. Husk at lade mig vide, hvis der er nogle bestemte hensyn vi skal tage til hunden eller lokationen. Det vigtigste for mig er, at din hund er tryg og glad imens vi tager billederne.

 

 

 

WHATUPDOG tilbyder studiefotografering (Immerkær, Hvidovre), fotografering i dit hjem/have eller i natur- og bymiljø. Sessioner varer normalt omkring 1 time, og vi aftaler lokationen ud fra hvad der passer bedst til din hund - både efter personlighed, om den kan gå løs, om den helst ikke vil møde fremmede hunde mv.

 

Du kan forvente et sted imellem 20 og 30 billeder fra en almindelig fotografering, de bedste bliver oploadet til dit eget private album, og herfra kan du i ro og mag bestille dine favoritter.

 

Du modtager en faktura som skal betales før den aftale dato for fotografering. Kørsel udover 15km fra Skovlunde, er  3kr pr km t/r, plus eventuelle parkerings- eller bro/vejafgifter.

Jylland og Fyn: Samler du 3, som ønsker at få fotograferet deres kæledyr samme dag, laver jeg et special tilbud på transporten.

Pr time fotografering

800kr

Standard pris for op til 1 times fotografering, er 800kr. Du bestemmer selv hvor mange hunde du vil have med på billederne, og mennesker er altid velkomne med på billederne.

Prisen er inklusiv redigering af efterfølgende bestilte billeder - se prisen pr stk nedenunder. 


OBS - studiefotografering er +300kr. 

PROFESSIONELT FOTOPRINT LAVET AF WHATUPDOG

De bedste billeder er dem der kommer op at hænge. I denne digitale alder, glemmer vi så tit alle de billeder vi får taget i løbet af ugerne, men de billeder der kommer i ramme eller på opslagstavlen, dem ser vi og glæder os over hver dag.

Derfor tilbyder jeg lækker kvalitets fotoprint til en pris hvor alle kan være med. Jeg bruger kun det bedste Hahnemühle papir og har en fotoprinter med hele 12 forskellige toner. Derudover har jeg forstand på hvordan dit billede beskæres flottest muligt ift den valgte billedstørrelse og jeg har forstand på ICC profiler og kan dermed garantere, at printet som kommer ud, har de korrekte farver.

*Ændringer i prislisten kan forekomme. 

Vil du glæde en du holder af med et gavekort?

 

Så klik enten på linket herunder, og bestil direkte - WHATUPDOG betaler fragten. Eller kontakt mig direkte, så finder vi ud af det.