HUND I NATUR/BY

1000KR

PRISER OG INFO

HUND I STUDIE
1200KR

HUND I HJEM
900KR

Hos WHATUPDOG elsker vi hunde med alt det indebærer. Her behøves du ikke undskylde for at hunden hopper op eller snuser i kameratasken. Jo sjovere din hund har det, jo bedre bliver billederne! 


Der er aldrig tvang eller rykken i snoren. Og det er hunde vi arbejder med, ikke små robotter. Der er tid og plads til en masse fejlskud, for når det rigtige billede så kommer, så ér det der også bare. Intet er mere udtryksfuldt end 2 store, brune hundeøjne, hvilket også giver endnu mere grund til ikke at fotografere hvis hunden er stresset eller trykket. Ikke at jeg har mødt særlig mange som reagerer sådan, men sker det, så giver vi tid og ro og masser af godbidder.


Scroll til bunden for at se priser for digitale priser og fotoprint. GENERELT OM UDENDØRS OG STUDIEFOTOGRAFERING


Det praktiske - udendørs fotografering. 

Du skal medbringe vand og masser af godbidder, og meget gerne hundens yndlingslegetøj. Jeg medbringer aldrig godbidder da nogle hunde er allergiske og især fordi at hundene har det med at bruge mere tid i min taske for at snuse, end foran kameraet. De fleste kender vist godt det med at naboens godbidder dufter meget bedre?

Hunden skal helst have et tyndt halsbånd på - kan den løbe løs er det super, kan den ikke, skal du medbringe en lang, tynd line. Lad mig vide, hvis du ikke har en.  Før fotograferingen, taler vi om hvor du gerne vil have lavet billederne og om der er bestemte ting jeg skal være opmærksom på ift hunden eller steder der ikke er så passende. Det er aldrig et problem at lave fotograferingen et sted hvor det ikke vrimler med andre hunde eller mennesker. 


Informationer jeg især gerne vil have på forhånd: 

 

  • Kan din hund løbe løs og/eller sættes af og kaldes tilbage?
  • Hvilke øvelser/tricks kan din hund? Det kan være sit og dæk, hente bold, hop eller gø på kommendo osv.
  • Er din hund ok med at hoppe op på feks et bord?

 

Det praktiske - studiebilleder. 

 

I studiet er der noget begrænsning ift hvor hurtig lukketiden kan være. Men her kan vi virkelig arbejde med udtryk, og her er heller ikke alt muligt andet som kan forstyrre. Der skal medbringes masser af godbidder (der er vand på stedet) - og igen, gerne noget af hundens favoritlegetøj. Du kan også medbringe andre personlige ting som du gerne vil have med på billederne - det kan være alt fra solbriller og kasket, til hundekurven, et bestemt tæppe eller måske en kæmpe pokal. 

 

De første 10 min lader vi bare hunden gå rundt og snuse og vænne sig til stedet, imens vi skyder lidt lys af og tjekker at den er ok med det. Du er med hele vejen og er tæt på din hund, og jeg bruger dig til at få hunden til at gøre de ting vi nu gerne vil have.

PRISER FOR PRINT / DIGITALE FILER

COPYRIGT WHATUPDOG - HELLO@WHATUPDOG.DK - HJEMMESIDE AF FOTOGRAF MAI VANILLI